S i Västmanland söker en valombudsman med facklig-politisk inriktning

Vi söker dig som vill jobba som valombudsman med facklig-politisk inriktning hos oss socialdemokrater i Västmanland under valåret 2022. Du kommer att arbeta nära partidistriktets fackliga ledare och fackliga utskott – och ditt övergripande uppdrag blir att bidra till socialdemokratiska valframgångar genom stärkt facklig-politisk samverkan.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med start enligt överenskommelse och till och med den 30 september 2022. Tjänsten utgår från partidistriktets expedition i centrala Västerås men du kommer att spendera en hel del tid ute på fältet, exempelvis arbetsplatser.

Vi söker dig som har god kunskap om Socialdemokraternas politik och organisation och som också har en bra förståelse för hur fackföreningsrörelsen är organiserad. Vi ser framför oss att du har erfarenhet från valrörelsearbete och redan har ett relevant upparbetat nätverk. Utöver det så är du en lagspelare som tycker om att ta ansvar och som på ett naturligt sätt tar egna initiativ för att bidra till stärkt facklig-politisk samverkan i Västmanland. Du behöver kunna arbeta både självständigt och i samarbete med andra.

Socialdemokraterna i Västmanland kommer att bedriva en valrörelse som fokuserar på det utåtriktade arbetet och på det politiska samtalet. Du kommer att vara en viktig kugge och en drivande kraft i det arbetet från den facklig-politiska horisonten.

Den vi söker delar så klart Socialdemokraternas grundläggande idéer och värderingar. Resor i hela Västmanland förekommer, så körkort och tillgång till egen bil som du kan använda i tjänsten är ett krav. Det är extra meriterande om du kan producera enklare tryckt och digitalt material.

Anställningsvillkor enligt kollektivavtal mellan Fremia och Handelsanställdas förbund.

Skicka din ansökan med tillhörande CV till försteombudsman Jonatan Fast omgående på jonatan.fast@socialdemokraterna.se. Frågor om tjänsten besvaras av Jonatan Fast, 076 138 8878.

facebook Twitter Email